Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Τέλος Θητείας ... Και αρχή μιας νέας "Ζωής"



































Πέρασαν 9 μήνες στρατιωτικής θητείας, που κλήθηκα για να υπηρετήσω την "μαμά" πατρίδα. Με το σημερινό post απλά αναγγέλλω την λήξη αυτής της υποχρέωσης απέναντι στα "ελληνικά στρατά".Πλέον πολίτης με την "βούλα" και με μπλε ταυτότητα.Δεν θα προβώ σε λεπτομερή ανάλυση για την στρατιωτική μου θητεία διότι είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό και γενικότερα δεν θα ήθελα να επηρεάσω την κοινή γνώμη, γιατί σίγουρα είμαι από αυτούς που θα στιγματιζόμουν από τις απόψεις μου και τα πιστεύω μου, αν και δεν τα θεωρώ και τόσο ακραία.Γενικότερα περάσαμε καλά, διευρύναμε τον κοινωνικό μας περίγυρο και αντιμετωπίσαμε ουκ ολίγες δυσκολίες και φέραμε εις πέρας.Σίγουρα κρατάμε τα θετικά πάντα και τα αρνητικά απλά τα προσπερνάμε χωρίς φυσικά να τα διαγράφουμε διότι με τις δυσκολίες γινόμαστε και πιο δυνατοί...Αφιερώνω και το παρακάτω τραγουδάκι σε όλη την σειρά μου!!!


Απολύθηκα...Μωρό μου Απολύθηκα!!!


3 σχόλια:

strapro είπε...

Καλός πολίτης φίλε μου. Να σαι πάντα καλά

Bilias 7 είπε...

ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΔΕΡΦΕ... ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ...

tassos_23 είπε...

@strapro: Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι...Δυστυχώς τώρα θα με φας στην μάπα ;) xaxaxa!!!Και εσύ να είσαι καλά, άντε και η σειρά σου δεν αργεί...

@bilias7: Αδερφέ ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και να είσαι δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα της ζωής μιας και εσύ πιο έμπειρος διότι είσαι ήδη έξω και την ζεις!!!