Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΦίΛοΙ ΓιΑ ΠαΝτΑ !!!


Το τραγουδάκι αυτό το είχα ακούσει για πρώτη φορά όταν ήμουν στην 3η Λυκείου. Ήταν η τελευταία χρονιά των σχολικών μου χρόνων. Δεν θυμάμαι βέβαια και πάρα πολλά από τα χρόνια μου στο Λύκειο. Αυτό που θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια είναι η απίστευτη εκείνη χρονιά της 3ης Γυμνασίου. Το τραγούδι αυτό βγήκε πολύ αργότερα αλλά δεν παύει να με πηγαίνει πίσω σε εκείνη την χρονιά που με νοσταλγία την θυμάμαι. Εκεί γνώρισα και τον 1ο μου σημαντικό φίλο που δυστυχώς η πορεία μας άλλαξε αφού το σχολείο ήταν η αιτία που απομακρυνθήκαμε και βέβαια η απόσταση. Απλά θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγουδάκι για να τον τιμήσω και να του δείξω ότι δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ.



Βέβαια σήμερα έχουν μπει στην ζωή μου άλλες προσωπικότητες στις οποίες αφιερώνω ατομικά αυτό το τραγούδι για να τους δείξω ότι πραγματικά με άγγιξαν και με στήριξαν, παρόλες τις δυσκολίες που περάσαμε με τις αναταραχές, τις συγκινήσεις και πολλά άλλα. Αυτά που θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη μου είναι πράγματα πολύ σημαντικά τα οποία εισέπραξα από τον καθένα ξεχωριστά. Ελπίζω βέβαια να έδωσα και εγώ κάτι...





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μας και σε όλες τις σχέσεις που κάνουμε με τους ανθρώπους κατι δίνουμε και κάτι παίρνουμε άρα κάτι θα πήραμε και εμείς...
πραγματικά αυτό το τραγούδι θα το είχες βρει μόνο εσυ...

Ι.Π.

Ανώνυμος είπε...

makari na imoun kai egw toso tixeros oso esi.na eisai panta eutixismenos file peritrigirismenos apo anthrwpous pou se agapane..

m.k.

Bilias 7 είπε...

Tha apantiso me dyo tragoudakia TERASTIE tasouli....!

Ta kalytera einai ayta
pou akoma den exoune 'rthei
kai as kryvete to ayrio
s'oti exo oneireytei....!
(Ta kalytera tha 'rthoun --X.Aleksiou )

Perasame apsoga trele kai tha perasoume ki'alla akoma arkei na les parapano thelo ap'oti DEN MPORO KOYRASTIKA kai VARETHIKA PIA...!

Mhn ksexnas akoma eisai foithths kai to neo PRO exei na dosei polla!!!!!